För White Label företag och organisation, klicka här!

Vår White Label lösning för nyckelbrickor, bagagebrickor och RFID kort är ett unikt sätt att tjäna pengar till er förening och era klubbar. Vi erbjuder er möjligheten att sälja säkerhetsprodukter från oss med en White Label lösning till förmån för era föreningsaktiviteter. Våra brickor och kort designas med er logga och era färger för att sedan säljas vidare i er regi. Vi garanterar att våra nyckelbrickor, bagagebrickor och RFID-kort håller hög kvalité, något vi är övertygade om kommer skapa tillfredsställelse hos era slutkunder.

För barn- och ungdomsidrotten är en white label lösning ett utmärkt komplement till de klassiska alternativen, som till exempel att sälja strumpor eller godis. Släkt, vänner och övriga intressenter får möjligheten att stödja barnens verksamhet samtidigt som de får en produkt som har ett bra värde. Ni kan med fördel ta hjälp av era sponsorer för det initiala inköpet av dessa white label produkter för att få så stor avkastning som möjligt.

Våra säkerhetsbrickor för nycklar och bagage fungerar genom ett abonnemang som betalas årsvis. RFID-korten har en funktionstid på 2,5 år. För föreningen krävs en beställning på minst 500 brickor av samma sort eller 500 RFID-kort. Förslagsvis kan föreningen sälja produkterna paketvis till slutkund, varje paket består då av både nyckelbrickor och bagagebrickor. Eventuella RFID-kort säljs separat.

För ytterligare information och fördjupning vänligen se våra broschyrer. Ni är även varmt välkomna att använda formuläret nedan för att göra intresseanmälan!

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Försäljningskalkyl
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

Exempel på paket:

  • 2-pack: 1 nyckelbricka + 1 bagagebricka, 229 kr år 1
  • 4-pack: 2 nyckelbrickor + 2 bagagebrickor, 349 kr år 2

Kostnaden för varje enskild nyckelbricka är 120 kr och för bagagebricka 130 kr. Det finns ingen gräns för hur många säkerhetsbrickor ni kan sälja. RFID-korten säljs separat.

Viktigt! Vänligen använd länken längst ned på denna sida för registrering av köpta brickor och kort!

Beräknad förtjänst vid försäljning av White Label 500 kunder

  • Brickor: 1-pack: 13 000 kr år 1, 24 kr/bricka år 2
  • Brickor: 2-pack: 23 400 kr år 1, 48 kr/pack år 2
  • Brickor: 4-pack: 33 700 kr år 1, 96 kr/pack år 2
  • Brickor: 6-pack: 41 600 kr år 1, 144 kr/pack år 2
  • RFID kort: 28 200 kr/500 st (58 kr/st)

Förfrågan för White Label

Information angående design samt inför designförslag:
Vi är intresserade av White Label lösning för följande produkter och antal:
Powered by NEX-Forms

Registrera säkerhetsprodukter

Vänligen använd följande länk för att komma vidare till produktregistrering för inköpta säkerhetsprodukter (nyckelbrickor, bagagebrickor & RFID kort).